Monday, 6 February 2012

Perempuan Minat Bola Kerana Apa !!!



story aku kali nie berkenaan dengan bola sepak pulak..hal ini kerana, kawan aku la Izza Matkey yang syor kan aku membuat cite sedemikian..thanks a lot dude !!!..keh keh keh..aku mula terfikir la apa yang dia cakapkan pada aku..dia kata kat aku..perempuan suka bola kerana ape? sebab bola ka, sebab player..huh..jom aku bongkarkan..

MANCHESTER UNITED DAN ARSENAL !!!

ehh korang perasan tak..kebanyakkan perempuan mesti minat team bola sepak arsenal !!! betoi tak..kebanyakkan la..kalo korang tak percaya korang pergi la tanya kawan kawan pompuan korang yang lain..kalo lepa kata tak minat..sekurang kurangnya mesti lepa kata kami minat David Silva jep..korang tanya pasai apa..mesti dia kata sebab hensem..perhh!!! rahsia dah terbongkar..keh keh keh..okok full stop!!!..

ini aku tak habis cite lagi..mesti banyak pompuan yang sukakan arsenal seperti mana yang aku cakapkan tadi kenapa ekk!!..okok aku jawab..ehh korang perasan tak..arsenal nie kebanyakkan player muda laa..skali pandang balik..semuanya player jambu jambu, hensem hensem..perhh!! ala ala pelakon korea la katakan yang jadi kegilaan pompuan zaman kini..ok cuba korang bandingkan plak dengan team manchester united..!!! korang ada nampak tak..kalo dahulu bole la pompuan suka..sebab ada cristiano ronaldo..muka macho..skang dah tak ada dah, keja dok maki kutuk semua dok mai arr..keh keh keh..ala cuba korang tengok balik muka player player manchester...semua dok mai pelik pelik saja..walaupon terer mana pon..mesti pompuan nie tengok rupa paras jep..terok punyo perangai..!!!


  robin van persie, hero muka macho arsenal           versus      danny welbeck, hero muda man.united

sekarang sesi eksperiment..okok wahai kaum makwe makwe sekalian..cuba korang pilih..yang manakah korang lebih minat sama ada arsenal ka, manchester united..pakwe pakwe korang nie nak tahu..keh keh keh..okok calobete..!!!

7 comments:

  1. Amboi, im COYG ok! tapi saya tal minat berdasarkan tu semua, tak semua macam tu ok? ;)

    ReplyDelete
  2. bola ? tk minat hik-2 tpi part hensem tu skit-2 kot ahak

    ReplyDelete
  3. terlalu panjang.. letih nak baca.

    tapi tetap baca sbb fan arsenal..hehe


    muazfaris.com

    ReplyDelete
  4. hehew ! haha .tak semua minat bola sbb player la wehh . anywy , nice job !

    ReplyDelete
  5. arsenal ? ? ?org sokong MALAYSIA la derr . .x hensem pon aku tgk player2 arsenal tu . .

    ReplyDelete