Wednesday, 8 February 2012

Cuba Buat Header Blogger Sendiri !!!

huh lega..lama tak berehat macam nie..bulan nie aku kerap plak update entry baru..hmm aku tak tau kata apa dah..hati rasa panas sikit..pasai header pertama aku reka sendiri jadi tak menjadi saja..macam celake lagi aku tengok..huh..astagfirullah !!!..kena banyak bersabar nie..


header blogger pertama aku !!!

walaupon aku uisha atas bawah..nampak macam jadi tak jadi jep..aku tengok kat sini nampak cun plak..nie kes kes background header arr nie..perhh!! sakit kepala nak pikiaq nak wat len..huh tak dapat la cek nak wat len oit..apa apa pon..aku puas hati la babe sebab hasil titik peloh aku..keh keh keh..okok..malam nie aku tak mo sembang kosong sangat..satgi malam korang sakit kepala dok dengaq cite merapu aku..bek korang pasang cite bed times story lagi behh!! ..baru la ala ala kedunia fantasi sikit.. okok calobete !!!..

10 comments:

  1. cool aper!! jepun lagi tu.. mantap!

    ReplyDelete
  2. nice! smart, simple. ok wat. just kene wat tulisan wane wani sikitla.mcm malap lak xmeriah kaler.
    pndpt je.jgn mara. heee~ :)

    ReplyDelete
  3. 1st time singgah, smart ar header ni..good !

    ReplyDelete
  4. oit2.. simple & smart..

    ok je =) rumi versi tulisan jepun..
    mcm ala2 linkin park punye style..
    cehhh ~ ke aku sorang je layan LP ? haha

    ReplyDelete
  5. All of you..by the way thank a lot..he he he..:)

    ReplyDelete
  6. hee. da banyak kemajuann. bgos2. like :)

    ReplyDelete
  7. Okaylah header tue. Belajar sikit2, lama2 nanti bolehlah buat yang lebih menarik. :)

    ReplyDelete