Tuesday, 13 March 2012

Tips Menjaga Raut Wajah Agar Berseri

Aku nak kongsi beberapa tips dan cara menjaga raut wajah. Tips ni boleh di pakai oleh lelaki dan pompuan. Okay guys lets do this. Makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Okay aku tak mahu bicarakan pemakanan. Korang dah pandai.

Agak-agak dalam 6 langkah..Lakukannya sebelum tidur

1. Ambil kan sedikit air suam. Jika tak ada pandai-pandai la bancuh sendiri. Korang ambik air panas sikit, air suam sedikit, korang kacau hingga sebati. Next..

2. Sebelum korang sapukan pada wajah. Korang selawat sedikit dua tiga kali, dan minum sikit, kalau rasa dahaga. Okay aku tipu. korang terus sapukan pada wajah korang. Wajah korang rasa macam sesuatu. rasa tak sesuatu. rasa? ye okay pandai. rasa basah la..

3. Next, korang sebat sahaja bedak sejuk sesiapa korang pakai di wajah korang. Ikut jugak la, sekarang ni dah ada macam-macam jenis bedak sejuk. Pandai-pandai la ye. Bagi lelaki. korang jangan risau. Pakai waktu malam saja pun, tiada orang yang nampak dan nak mengata korang.

5. Selepas itu siap. Korang amalkannya. Ini bagus jugak bagi sesiapa nak mengurangkan jerawat di muka. InsyaAllah akan berhasil jika amalkannya. Next..

6. Korang punya gelojah nak wajah korang berseri sehingga tak perasan langkah keempat tak ada.keh keh keh

Nice try. Selepas ini walaupun korang tak jadi model. Sekurang-kurangnya wajah korang nampak segar dan berseri. kah kah kah


1 comment:

  1. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete